Submit Property
Your search results

Si të organizoni sirtaret e kuzhinës suaj- Real Estate ,,Eugen 2011,,

Posted by nade on June 9, 2015
| Blog
| 0

Organizoni në mënyrë të drejtë dhe te thjeshtë sirtaret e kuzhinës suaj?

Sirtari nr-1

 

Hapi i parë i madh për kompozimin e  një sirtar është krijimi kompakt i gjërave.

Kjo është fare e lehtë duke perdorur :karton, gërshërë dhe letër shelfin. Thjesht preni  shirita të kartonit të madhësisë së sirtarit me anë të një kapseje formoni një kuti në formën e sirtarit ,vendosni ato në mënyrën sic tregohet në foto brenda tyre vendosni shirita në mbrendësi te kutis së formuar  dhe me këtë bëni rënditjen e thikave,lugëve dhe piruanve tuaja.Kjo është një ide speciale për organizimin e sirtarit tuaj

Sirtari nr-2

Një kuti vezësh nga kartoni është ideale për sendet e vogla.  Ajo gjithashtu ndihmon për të mbajtur rendin vizual në sirtar, në mënyrë që ju mund të shihni menjëherë se çfarë është në çdo hapësirë ​​të vogël.

Sirtari nr 4

 

Real Estate -IMMOBILIEN ,,Eugen 2011,,-STRUGE

www.eugen2011.com

kontakt tel:0038970232436—–0038970984931

Ju mund te gjeni shtepine e enderrave te juaja vetem ne agjensionin per shit-blerje ,,EUGEN 2011,,