Submit Property
Your search results

SHITET VILË LUKSOZE , NË FSHATIN BELIC TË EPËRME,NË STRUGË,RELA-ESTATE ,,EUGEN2011,,

Posted by nade on November 19, 2015
| Blog
| 0

SHITET VILË LUKSOZE,NË FSHATIN BELICË TË EPËRME,ME SIPERFAQE PREJ 600 M2
OFROHET NGA AGJENSIONI PËR SHITJE – BLERJE ,,EUGEN 2011,,
PËR MË SHUMË INFORMACIONE JU MIRËPRESIM NË ZYRAT TONA PRANË SHESHIT ,,NËNË TEREZA,, STRUGË
NA KONTAKTONI NE NUMRAT E TEL:0038970-232-436 DHE 0038970-984-931 (VIBER)