Submit Property
Your search results

SHITET TRUALL(PLAC ) PER NDERTIM , NE LAGJEN VRESHTAT NE STRUGE , ME SIPERFAQE MBI 600 M2, CIMIMI 100.000 EURO , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE – BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on June 17, 2016
| Blog
| 0

SHITET TRUALL(PLAC ) PER NDERTIM , NE LAGJEN VRESHTAT NE STRUGE , ME SIPERFAQE MBI 600 M2, CIMIMI 100.000 EURO , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE – BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931
11196311_985081741504814_1002282010957375197_n