Submit Property
Your search results

SHITET TRUALL DHE SHTEPI ME SIPERFAQE PREJ 345 M2, NDODHET PRAPA KOMUNES TE STRUGES, CMIMI 110.000 EURO , PAS KOMUNES SE STRUGES, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on August 16, 2017
| Blog
| 0

SHITET TRUALL DHE SHTEPI ME SIPERFAQE PREJ 345 M2, NDODHET PRAPA KOMUNES TE STRUGES, CMIMI 110.000 EURO , PAS KOMUNES SE STRUGES, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0