Submit Property
Your search results

SHITET TOKE PER NDERTIM NE LAGJEN TEFERIC TE STRUGES , ME 6 PULLA NDERTIMI ME SIPERFAQE 5230 M2, CMIMI 30 EURO PER M2, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , NJI PJES MUNDET EDHE KONPENZIM ,OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,, 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on June 7, 2016
| Blog
| 0

SHITET TOKE PER NDERTIM NE LAGJEN TEFERIC TE STRUGES , ME 6 PULLA NDERTIMI ME SIPERFAQE 5230 M2, CMIMI 30 EURO PER M2, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , NJI PJES MUNDET EDHE KONPENZIM ,OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,, 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0