Submit Property
Your search results

SHITET TOKE PER NDERTIM , NE F.LIVADHI NE STRUGE , ME SIPERFAQE PREJ 5500 M2, GJENDET NE RRUGE KRYESORE ,ESHTE E PERSHTATSHME PER NDERTIM PER SHTEPI DHE BIZNES.OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on March 25, 2021
| Blog
| 0

SHITET TOKE PER NDERTIM , NE F.LIVADHI NE STRUGE , ME SIPERFAQE PREJ 5500 M2, GJENDET NE RRUGE KRYESORE ,ESHTE E PERSHTATSHME PER NDERTIM PER SHTEPI DHE BIZNES.OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0