Submit Property
Your search results

SHITET TOKE NE VIJEN E PARE TE LIQENIT NE STRUGE , NE AFERSI TE RESTORANT ,,AQUARIUSIT,,ME SIPERFAQE PREJ 5300 M2, CMIMI 100 EURO M2, OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE , 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on December 21, 2017
| Blog
| 0

SHITET TOKE NE VIJEN E PARE TE LIQENIT NE STRUGE , NE AFERSI TE RESTORANT ,,AQUARIUSIT,,ME SIPERFAQE PREJ 5300 M2, CMIMI 100 EURO M2, OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE , 070-232-436 DHE 070-984-931