Submit Property
Your search results

SHITET TOKE NE STRUGE NE VIJEN E PARE TE LIQENIT, ME SIPERFAQE PREJ 3046 M2, CMIMI 70 EURO M2, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE, OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE ,070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on November 29, 2017
| Blog
| 0

SHITET TOKE NE STRUGE NE VIJEN E PARE TE LIQENIT, ME SIPERFAQE PREJ 3046 M2, CMIMI 70 EURO M2, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE, OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE ,070-232-436 DHE 070-984-931