Submit Property
Your search results

SHITET TOKE NE ZONEN ME TE KERKUAR ,PAS ,,AS – KAMPIT ,, NE STRUGE ,NE AFERSI TE LIQENIT , ME SIPERFAQE 492 M2, ME RRUGE,CMIMI SHUME I VOLITSHEM 30.000 EURO, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE NE CMIM,OFROHET NGA IMMOBILIEN “EUGEN2011”-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on April 5, 2017
| Blog
| 0

SHITET TOKE NE ZONEN ME TE KERKUAR ,PAS ,,AS – KAMPIT ,, NE STRUGE ,NE AFERSI TE LIQENIT , ME SIPERFAQE 492 M2, ME RRUGE,CMIMI SHUME I VOLITSHEM 30.000 EURO, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE NE CMIM,OFROHET NGA IMMOBILIEN “EUGEN2011”-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931