Submit Property
Your search results

SHITET TOKE ME SIPERFAQE PREJ 3300 M2,ME MARKICE PER NDERTIM ,NE SHKUP NE VIZBEGOVE,OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE BLERJE -IMMOBILIEN -REAL ESTATE ,,EUGEN 2011,,

Posted by nade on July 28, 2015
| Blog
| 0

0038970232436 OSE 0038970984931                                                           AGJENSIONI PER SHITJE BLERJE ,,EUGEN 2011,,                                      IMMOBILIEN -REAL ESTATE,,EUGEN 2011,,                                                JU OFRON TOKE PER NDERTIM ME SIPERFAQE PREJ 3300 M2,NE SHKUP NE VIZBEGOVE ,,RUGES PER NE PRISHTINE ,,ME CMIM PREJ 40 EURO M2, PER INFORMATA ME TE HOLLESISHME JU MIREPRESIM NE ZYRAT TONA PRANE SHESHIT NENE TEREZA NE STRUGE SI DHE NE NUMRAT E TEL :070-232-436 OSE 070-984-931