Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI TRE KATESHE PLUS NEN-KULM,DHE ME DY PULLA NDERTIMI (MARKICA) TE PANDERTUARA, NE QENDER TE QYTETIT NE STRUGE, ME SIPERFAQE PREJ 519 M2,SHTEPIA KA 6 DHOMA GJUMI,2 DHOMA TE PRITJES DHE KUZHINA,ME NXEMJE RADIATORE PER TE GJITHE SHTEPINE,CMIMI 450.000 EURO,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA IMMOBILIEN,,EUGEN 2011,,-STRUGE

Posted by nade on June 19, 2019
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI TRE KATESHE PLUS NEN-KULM,PLUS DY PULLA NDERTIMI (MARKICA) NE QENDER TE QYTETIT NE STRUGE, ME SIPERFAQE PREJ 519 M2,SHTEPIA KA 6 DHOMA GJUMI,2 DHAM TE PRITJES DHE KUZHINA,ME NXEMJE RADIATORE PER TE GJITHE SHTEPINE,CMIMI 450.000 EURO,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA IMMOBILIEN,,EUGEN 2011,,-STRUGE

Share and Enjoy !

0Shares
0 0