Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI TRE KATESHE , NE LAGJEN MISLLESHOVE NE STRUGE ,ME SIPERFAQE PREJ 388 M2, CMIMI 120.000 EURO , EKZISTON MUNDESI PER PAZAR, OFROHET NGA AGJENCIONI PER SHIT-BLERJE “EUGEN 2011”-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on October 21, 2020
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI TRE KATESHE , NE LAGJEN MISLLESHOVE NE STRUGE ,ME SIPERFAQE PREJ 388 M2, CMIMI 120.000 EURO , EKZISTON MUNDESI PER PAZAR, OFROHET NGA AGJENCIONI PER SHIT-BLERJE “EUGEN 2011”-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0