Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI TE LAGJA E RE MISLLESHOVE NE STRUGE, KATI I PARE I PERSHTATSHEM PER PUNTORI , OSE LOKAL, CMIMI 65.000 EURO, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE, OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE,,EUGEN 2011,, 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on October 10, 2016
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI TE LAGJA E RE MISLLESHOVE NE STRUGE, KATI I PARE I PERSHTATSHEM PER PUNTORI , OSE LOKAL, CMIMI 65.000 EURO, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE, OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE,,EUGEN 2011,, 070-232-436 DHE
070-984-931