Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI NE STRUGE,TE STACIONI I VJETER I ZJARRFIKSAVE OSE PERBALL ,,UNI BANKES,, NE STRUGE,ME SIPERFAQE 405 M2,ME BAZE SHTEPI 236 M2,KATI I PARE PERDORET PER DYQANE ME QIRA,OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on July 9, 2015
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI NE STRUGE,TE STACIONI I VJETER I ZJARRFIKSAVE OSE PERBALL ,,UNI BANKES,, NE STRUGE,ME SIPERFAQE 405 M2,ME BAZE SHTEPI 236 M2,KATI I PARE PERDORET PER DYQANE ME QIRA,OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-93111714261_10207448054828341_822131657_n 11714340_10207448056348379_2126665895_n 11714482_10207448056068372_1421980737_n 11717035_10207448055508358_1648502800_n 11720511_10207448054588335_1822182524_n 11720511_10207448055788365_1210393068_n 11720628_10207448055028346_2084531471_n 11721097_10207448054868342_2057285128_n 11721281_10207448054428331_418126353_n 11721405_10207448054188325_680756074_n 11721728_10207448056108373_1164438041_n 11721872_10207448054548334_244775673_n 11733382_10207448054388330_552158878_n 11736948_10207448056148374_1129302896_n 11737168_10207448055348354_2042332242_n 11739508_10207448053548309_1076573062_n