Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI NE OHER NE LAGJEN DALJAN , 100 METRA LARG LIQENIT, TRE KATESHE , ME GARAZHA,CMIMI 155.000 EURO ,ME SIPERFAQE PREJ 278 M2, OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on April 16, 2019
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI NE OHER NE LAGJEN DALJAN , 100 METRA LARG LIQENIT, TRE KATESHE , ME GARAZHA,CMIMI 155.000 EUOR , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931