Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI NE, NE AFERSI TE LIQENIT DHE TREGUT (PAZARIT) TE STRUGES, ME SIPERFAQE PREJ 292 M2, CMIMI 120.000 EURO ,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,-STRUGA 070-984-931 DHE 070-232-436

Posted by nade on March 19, 2019
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI NE, NE AFERSI TE LIQENIT DHE TREGUT (PAZARIT) TE STRUGES, ME SIPERFAQE PREJ 292 M2, CMIMI 120.000 EURO ,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,-STRUGA 070-984-931 DHE 070-232-436