Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI NE LAGJEN ,,MISLLESHOVE,, TE STRUGES, ME SIPERFAQE PREJ 416 M2, TRE KATESHE DHE NENKULM ,CMIMI 150.000 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on May 27, 2019
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI NE LAGJEN ,,MISLLESHOVE,, TE STRUGES, ME SIPERFAQE PREJ 416 M2, TRE KATESHE DHE NENKULM ,CMIMI 150.000 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931