Submit Property
Your search results

SHITET SHTËPI NË GREQI NË ISHULLIN LEMNOS QYTETI MIRINA NGA IMMOBILIEN -REAL ESTATE ,,EUGEN 2011,,

Posted by nade on June 13, 2015
| Blog
| 0

0038970232436 dhe 0038970984931                                                               Immobilien -Real Estate ,,Eugen 2011,, -Strugë 

Shitet shtëpi në Greqi në ishullin Lemnos – qyteti Mirinashtepi ne greqi

 

shtepi greqi 2

 

shtepi greqi 3 Për të informata më të hollësishme ju lutemi drejtohuni tek Agjensioni për shit-blerje Immobilien -Real Estate ,,Eugen 2011,,  me zyrën kryesore në Strugë sheshi,,NënëTereza,,.                                     www.eugen2011.com  , Facebook/Eugen2011.com                                      0038970984931 dhe 0038970232436 (viber)