Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI NE AFERSI TE TREGUT TE QYTETIT OSE NDERRIM ME BANESA , ME SIPERFAQE PREJ 409 M2,KA QASJE NE RRUGE KRYESORE,MUND TE PERDORET EDHE PER BIZNES,PER INFORMATA ME TE HOLLESISHME NA KONTAKTONI 0038970232436 ,,EUGEN 2011,,IMMOBILIEN-REAL ESTATE

Posted by nade on July 8, 2015
| Blog
| 0

0038970232436 dhe 0038970984931                          
 
AGJENSIONI PER SHITJE BLERJE                                                                    
      IMMOBILIEN-REAL ESTATE ,,EUGEN 2011,, STRUGE JU OFRON SHTEPI,AFER TREGUT TE QYTETIT ME SIPERFAQE PREJ 409 M2,ME PARCEL NDERTIMI MOMENTALE  220 M2,PER ME SHUM DETAJE URDHERONI NE ZYRAT TONA QE NDODHET PRANE SHESHIT ,,NENE TEREZA,, STRUGE OSE NA KONTAKTONI NE NUMRAT E TEL 0038970232436 DHE 0038970984931  (viber)      FB/Eugen2011.com 11668112_10207440605042101_388674217_n 11694231_10207440604162079_321686214_n (1) 11694231_10207440604162079_321686214_n 11694290_10207440604722093_1210907055_n 11694385_10207440605402110_895591037_n (1) 11694385_10207440605402110_895591037_n 11696712_10207440604042076_433754865_n (1) 11696712_10207440604042076_433754865_n 11713563_10207440603962074_219066092_n (1) 11713563_10207440603962074_219066092_n 11715961_10207440604802095_2092314080_n 11716037_10207440604682092_1915837545_n 11716069_10207440604282082_1157850979_n (1) 11716069_10207440604282082_1157850979_n 11716069_10207440604642091_783283408_n 11716117_10207440604562089_566756268_n 11717201_10207440604402085_1928115635_n (1) 11717201_10207440604402085_1928115635_n 11717267_10207440604482087_691377546_n 11719995_10207440604082077_318507186_n (1) 11719995_10207440604082077_318507186_n 11720084_10207440604362084_744031348_n 11720142_10207440604602090_703884136_n 11720696_10207440604762094_850151769_n 11721183_10207440605242106_1069985926_n 11721202_10207440604442086_2003419384_n 11733262_10207440604922098_738985012_n 11733361_10207440604522088_136473934_nsh