Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI E RE,TRE KATESE , NE LAGJEN MISLESHOVE – STRUGE,ME SIPERFAQE PREJ 420 M2,OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on June 21, 2021
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI E RE,TRE KATESE , NE LAGJEN MISLESHOVE – STRUGE,ME SIPERFAQE PREJ 420 M2,OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931