Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI E RE NE STRUGE , ME SIPERFAQE PREJ 150 M2, NE RRUGEN ,,KONGRESI I MANASTIRIT, AFER QENDRES , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLEJRE ,,EUGEN2011,,-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on February 1, 2021
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI E RE NE STRUGE , ME SIPERFAQE PREJ 150 M2, NE RRUGEN ,,KONGRESI I MANASTIRIT, AFER QENDRES , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLEJRE ,,EUGEN2011,,-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931