Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI E RE NE SHKUP ,NE LAGJEN BARDOVC,ME SIPERFAQE PREJ 250 M2, OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE BLERJE-IMMOBILIEN-REAL ESTATE,,EUGEN 2011,,

Posted by nade on July 14, 2015
| Blog
| 0

00038970232436 DHE 0038970984931                                          AGJENSIONI PER SHITJE BLERJE ,,EUGEN 2011,,                                       IMMOBILIEN-REAL ESTATE EUGEN 2011,,JU OFRON SHTEPI NE SHKUP NE LAGJEN BARDOVCE,ME SIPERFAQE PREJ 250 M2,ME CMIM PREJ 250.000 EURO,PER ME SHUME HOLLESI JU MIREPRESIM NE ZYRAT TONA PRANE SHESHIT NENE TEREZA NE STRUGE OSE NA KONTAKTONI 0038970232436 DHE 0038970984931