Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI E RE NE QENDER TE QYTETIT TE STRUGES PRAPA KORZOS, KATI I PARE I PERSHTATSHEM PER DYQANE,OFRON AGJENSIONI PER SHITJE-BLREJE-IMMOBILIEN-REAL ESTATE ,,EUGEN 2011,,

Posted by nade on June 25, 2015
| Blog
| 0

0038970232436 DHE 0038970984931                                                              AGJENSIONI PER SHITJE-BLERJE-                                             IMMOBILIEN-REAL ESTATE-,,EUGEN 2011,,-STRUGE                             JU OFRON SHTEPI NE QENDER TE STRUGES ,MENJEHERE PRAPA KORZOS,                                                                                                          ME NJE CMIM TE VOLITSHEM PREJ 140.000 EURO,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE ,GJITHASHTU KA MUNDESI EDHE NJI PJES E SHUMES TE JETE  KOMPENZIM (VETUR ,BANES,TOKE).

JU MIREPRESIM PRAN ZYRAVE TONA NE SHESHIN                    ,,NENE TEREZA,,STRUGE11655274_10207315401992103_1834074728_n11653316_10207315401952102_1536466299_n

 

11653225_10207315401912101_1203269389_n

 

11650932_10207315401872100_840102938_n

11638044_10207315402032104_301906369_n