Submit Property
Your search results

SHITET SHTEPI E RE NE LAGJEN ,,TE VRESHTAT ,, (EZERSKI LOZJA) STRUGE , E MOBILUAR , ME SIPERFAQE PREJ 165 M2, CMIMI SIPAS MAREVESHJES, OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on April 27, 2018
| Blog
| 0

SHITET SHTEPI E RE NE LAGJEN ,,TE VRESHTAT ,, (EZERSKI LOZJA) STRUGE , E MOBILUAR , ME SIPERFAQE PREJ 165 M2, CMIMI SIPAS MAREVESHJES, OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0