Submit Property
Your search results

SHITET PLAC NE STRUGE, NE LAGJEN TE ,,VRESHTAT,, ME SIPERFAQE PREJ 392 M2, ME CMIM TE VOLITSHEM , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE-BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on June 9, 2016
| Blog
| 0

SHITET PLAC NE STRUGE, NE LAGJEN TE ,,VRESHTAT,, ME SIPERFAQE PREJ 392 M2, ME CMIM TE VOLITSHEM , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE-BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931