Submit Property
Your search results

SHITET FABRIKE NE ZONEN E FABRIKAVE NE MESHEISHTE STRUGE,NGA AGJENSIONI ,,EUGEN 2011,,

Posted by nade on October 11, 2015
| Blog
| 0

0038970-232-436    DHE     0038970-984-931                                         AGJENSIONI PER SHITJE BLERJE ,,EUGEN 2011,,JU OFRON FABRIKE NE ZONEN E FABRIKAVE MESHEISHTE STRUGE,PER INFORMATA ME TE HOLLESISHMA JU MIREPRESIM NE ZYRAT E AGJENSIONIT TONE NE SHESHIN NENE TEREZA NE STRUGE OSE NA KONTAKTIONI NE NUMRAT E TEL 0038970-232-436    (VIBER)