Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE NE VLORE-SHQIPERI, ME IPERFAQE PREJ 78 M2 , E MOBILUAR, KATI I 6-ME ASHENSOR(LIFT)-CMIMI 40.000 EURO ,KA MUNDESI PER PAZAR.OFROHET NGA IMMOBILIEN “EUGEN 2011”-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on October 23, 2020
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE NE VLORE-SHQIPERI, ME IPERFAQE PREJ 78M2 , E MOBILUAR, KATI I 6-ME ASHENSOR(LIFT)-CMIMI 40.000 EURO ,KA MUNDESI PER PAZAR.OFROHET NGA IMMOBILIEN “EUGEN 2011”-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931