Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE NE STRUGE TEK STRUZHANKA E VJETER,KATI I TRETE ,ME ASHENSOR(LIFT),ME SIPERFAQE PREJ 116 M2,CMIMI 680 EURO M2,OFROHET NGA IMMOBILIEN”EUGEN 2011″-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on September 6, 2018
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE NE STRUGE TEK STRUZHANKA E VJETER,KATI I TRETE ,ME ASHENSOR(LIFT),ME SIPERFAQE PREJ 116 M2,CMIMI 680 EURO M2,OFROHET NGA IMMOBILIEN”EUGEN 2011″-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931