Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE NE STRUGE ,NE LAGJEN “TE VRESHTAT”,ME SIPERFAQE PRE AFER 123 M2,KATI I PARE,TRE DHOMA GJUMI ,DY BANJO ,DY KUZHINA,DY DHOMA PRITJE,CMIMI 90.000 EURO,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA IMMOBILIEN”EUGEN2011″-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on August 23, 2018
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE NE STRUGE ,NE LAGJEN “TE VRESHTAT”,ME SIPERFAQE PRE AFER 123 M2,KATI I PARE,TRE DHOMA GJUMI ,DY BANJO ,DY KUZHINA,DY DHOMA PRITJE,CMIMI 90.000 EURO,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA IMMOBILIEN”EUGEN2011″-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931