Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE NE STRUGE, 50 METRA LARG LIQENIT, ME SIPERFAQE PREJ 64 M2, KATI I PARE, CMIMI 38.500 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE ,OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on March 12, 2020
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE NE STRUGE, 50 METRA LARG LIQENIT, ME SIPERFAQE PREJ 64 M2, KATI I PARE, CMIMI 38.500 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE ,OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931