Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE NE QENDER TE STRUGES, TE SHETITORJA E DRINIT, ME SIPERFAQE PREJ 58 M2, KATI I TRETE , ME ASHENSOR , CMIMI 60.000 EURO , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on October 31, 2017
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE NE QENDER TE STRUGES, TE SHETITORJA E DRINIT, ME SIPERFAQE PREJ 58 M2, KATI I TRETE , ME ASHENSOR , CMIMI 60.000 EURO , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931