Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE NE QENDER TE OHRIT, KATI I TRETE, ME SIPERFAQE PERAFERSISHT 60 M2, CMIMI SIPAS MAREVESHJES , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE – IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,, STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on August 10, 2016
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE NE QENDER TE OHRIT, KATI I TRETE, ME SIPERFAQE PERAFERSISHT 60 M2, CMIMI SIPAS MAREVESHJES , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE – IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,, STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931