Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE, NE LAGJEN ,,VRESHTAT NE STRUGE,, ME SIPERFAQE PREJ 62 M2, CMIMI 28.000 EURO , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE – BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE , 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on June 20, 2016
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE, NE LAGJEN ,,VRESHTAT NE STRUGE,, ME SIPERFAQE PREJ 62 M2, CMIMI 28.000 EURO , OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE – BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE , 070-232-436 DHE 070-984-931