Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE NE LAGJEN ,,VRESHTAT ,, NE STRUGE, ME SIPERFAQE 55 M2, ME CMIM PREJ 450 EURO M2, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE-BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE,PER ME SHUM INFORMATA 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on June 8, 2016
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE NE LAGJEN ,,VRESHTAT ,, NE STRUGE, ME SIPERFAQE 55 M2, ME CMIM PREJ 450 EURO M2, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHITJE-BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE,PER ME SHUM INFORMATA 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0