Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE NE LAGJEN ,,SINDIKALLNI, OHER , ME PAMJE FANTASTIKE ,SIPERFAQE 61 M2, CMIMI 50.000 EURO, OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on June 8, 2017
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE NE LAGJEN ,,SINDIKALLNI, OHER , ME PAMJE FANTASTIKE ,SIPERFAQE 61 M2, CMIMI 50.000 EURO, OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE ,,EUGEN 2011,, STRUGE

070-232-436 DHE 070-984-931