Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE MBI 250 M2, ME TERAS ME PAMJE NGA LIQENI , CMIMI 120.000 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,,OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE -IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,, 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on June 30, 2016
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE MBI 250 M2, ME TERAS ME PAMJE NGA LIQENI , CMIMI 120.000 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,,OFROHET NGA AGJENSIONI PER SHIT-BLERJE -IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,, 070-232-436 DHE 070-984-931