Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE E MOBILUAR , TE VRESHTAT ( EZERSKI LOZJA) STRUGE , KATI I DYTE , ME SIPERFAQE 67 M2, DHOME GJUMI, DHOME PRITJE -KUZHINE , BANJE ,OFORHET AGJENSIONI PER SHIT- BLERJE ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on February 2, 2021
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE E MOBILUAR , TE VRESHTAT ( EZERSKI LOZJA) STRUGE , KATI I DYTE , ME SIPERFAQE 67 M2, DHOME GJUMI, DHOME PRITJE -KUZHINE , BANJE ,OFORHET AGJENSIONI PER SHIT- BLERJE ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931