Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE E MOBILUAR NE STRUGE, RRUGA ,,KONGRESI I MANASTIRIT,ME SIPERFAQE PREJ 117 M2, DY DHOMA GJUMI,BANJO ,DHOME PRITJE + KUZHINE +100 M2 NEN KULM PE PA PERFUNDUAR, CMIMI 100.000 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA IMMOBILIEN,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on June 5, 2019
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE E MOBILUAR NE STRUGE, RRUGA ,,KONGRESI I MANASTIRIT,ME SIPERFAQE PREJ 117 M2, DY DHOMA GJUMI,BANJO ,DHOME PRITJE + KUZHINE +100 M2 NEN KULM PE PA PERFUNDUAR, CMIMI 100.000 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA IMMOBILIEN,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0