Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE, E MOBILUAR , ME DY DHOMA GJUMI , DHOME PRITJE DHE KUZHINE, NE QENDER TE QYTETIT,AFER TREGUT TE STRUGES,ME SIPERFAQE 76 M2 ,CMIMI 105.000 EURO ,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on December 6, 2018
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE, E MOBILUAR , ME DY DHOMA GJUMI , DHOME PRITJE DHE KUZHINE, NE QENDER TE QYTETIT,AFER TREGUT TE STRUGES,ME SIPERFAQE 76 M2 ,CMIMI 105.000 EURO ,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931