Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E RE DUPLEX NE STRUGE, ME PAMJE NGA LIQENI , ME SIPERFAQE PREJ 165 M2 I GJITHE DUPLEXI, KATI I 4 DHE I 5 , ME LIFT DHE ME PARKING PRIVAT, CMIMI 670 EURO M2 KA MUNDESI PER PAZAR , ME MUNDESI PER KOMPESIM ME VETUR OSE BANES ME TE VOGEL, OFROHET NGA AGJENSIONI “EUGEN 2011”-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on October 4, 2020
| Blog
| 0

SHITET BANESE E RE DUPLEX NE STRUGE, ME PAMJE NGA LIQENI , ME SIPERFAQE PREJ 165 M2 I GJITHE DUPLEXI, KATI I 4 DHE I 5 , ME LIFT DHE ME PARKING PRIVAT, CMIMI 670 EURO M2 KA MUNDESI PER PAZAR , ME MUNDESI PER KOMPESIM ME VETUR OSE BANES ME TE VOGEL, OFROHET NGA AGJENSIONI “EUGEN 2011”-STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931