Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E MOBILUAR, NE STRUGE , 300 METRA LARG NGA QENDRA , ME ASHENSOR ,PERAFERSISHT 70 M2, CMIMI 42.000 EURO ,EKZISTON MUNDESIA PER PAZAR, OFROHET NGA IMMOBILIEN,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on February 1, 2019
| Blog
| 0

SHITET BANESE E MOBILUAR, NE STRUGE , 300 METRA LARG NGA QENDRA , ME ASHENSOR ,PERAFERSISHT 70 M2, CMIMI 42.000 EURO ,EKZISTON MUNDESIA PER PAZAR, OFROHET NGA IMMOBILIEN,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931