Submit Property
Your search results

SHITET BANESE E KOMPLETUAR ,NE STRUGE , ME SIPERFAQE 48 M2, KATI I 6, ME ASHENSOR,OFROHET NGA AGJENSIONI PER PATUNDESHMERI ,,EUGEN 2011,,STRUGE

Posted by nade on February 7, 2017
| Blog
| 0

SHITET BANESE E KOMPLETUAR ,NE STRUGE , ME SIPERFAQE 48 M2, KATI I 6, ME ASHENSOR,OFROHET NGA AGJENSIONI PER PATUNDESHMERI ,,EUGEN 2011,,STRUGE

070-232-436 DHE 070-984-931