Submit Property
Your search results

SHITEN TRUALL-PLLACE ,NE STRUGE NE LAGJEN TE VRESHTAT ( EZERSKI LLOZJA),ME SIPERFAQE TE NDRYSHME , ME CMIM PREJ 150 EURO M2, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE, OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on August 31, 2019
| Blog
| 0

SHITEN TRUALL-PLLACE ,NE STRUGE NE LAGJEN TE VRESHTAT ( EZERSKI LLOZJA),ME SIPERFAQE TE NDRYSHME , ME CMIM PREJ 150 EURO M2, EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE, OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0