Submit Property
Your search results

SHITEN SHITORE (DYQANE) NE BEZISTEN NE STRUGE , NE KATIN E PARE,ME PAMJE NGA KORZOJA , ME SIPERFAQE PREJ 90 M2, CMIMI 110.000 EURO ,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on August 6, 2019
| Blog
| 0

SHITEN SHITORE (DYQANE) NE BEZISTEN NE STRUGE , NE KATIN E PARE,ME PAMJE NGA KORZOJA , ME SIPERFAQE PREJ 90 M2, CMIMI 110.000 EURO ,EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931