Submit Property
Your search results

SHITEN DY SHTEPI LUKSOZE NE LAGJEN E VRESHTAVE NE STRUGE , KOMPLET TE MOBILUARA , TE SAPO NDERTUARA , ME CMIM 160.000 EURO PER SECILEN OFROHET NGA IMMOBILIEN “EUGEN2011″070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on March 29, 2017
| Blog
| 0

SHITEN DY SHTEPI LUKSOZE NE LAGJEN E VRESHTAVE NE STRUGE , KOMPLET TE MOBILUARA , TE SAPO NDERTUARA , ME CMIM 160.000 EURO PER SECILEN OFROHET NGA IMMOBILIEN “EUGEN2011″070-232-436 dhe 070984931