Submit Property
Your search results

SHITEN DY KATE SHTEPI NE STRUGE , ME SIPERFAQE PREJ 65 M2 SECILI KAT ,CMIMI 70.000 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA IMMOBILIEN,,EUGEN 2011,,STRUGE,070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on September 29, 2018
| Blog
| 0

SHITEN DY KATE SHTEPI NE STRUGE , ME SIPERFAQE PREJ 65 M2 SECILI KAT ,CMIMI 70.000 EURO , EKZISTON MUNDESIA PER MAREVESHJE,OFROHET NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN 2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0