Submit Property
Your search results

SHITEN DY BANESA TE REJA NE STRUGE , NE AFERSI TE LIQENIT, KATI I PARE , ME SIPERFAQE PREJ NGA 64 M2, SECILA, CMIMI 750 EURO PER M2, EKZISTIN MUNDESIA PER MAREVESHJE , OFROHEN NGA IMMOBILIEN “EUGEN 2011”-STRUGE.070 -232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on April 5, 2018
| Blog
| 0

SHITEN DY BANESA TE REJA NE STRUGE NE AFERSI TE LIQENIT , ME SIPERFAQE 64 M2  SECILA, KATI I PARE

CMIMI 750 EURO M2, OFORHET NGA IMMOBILIEN “EUGEN 2011”-STRUGE

Share and Enjoy !

0Shares
0 0