Submit Property
Your search results

SHITEN BANESA TE REJA ME SIPERFAQE TE NDRYSHME, PREJ 64 M2 DERI NE 123 M2, TE GJITHA ME PAMJE NGA LIQENI , VESHJA ME LAMINAT EDHE ME PLLAKA BEHET ME PELQIMIN E BLERESIT , MONTIMI ESHTE I SHITESIT,KA ASHENSOR , KATET JANE TE NDRYSHEM,CMIMI 685 EURO PER M2,OFORHEN NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Posted by nade on November 8, 2017
| Blog
| 0

SHITEN BANESA TE REJA ME SIPERFAQE TE NDRYSHME, PREJ 64 M2 DERI NE 123 M2, TE GJITHA ME PAMJE NGA LIQENI , VESHJA ME LAMINAT EDHE ME PLLAKA BEHET ME PELQIMIN E BLERESIT , MONTIMI ESHTE I SHITESIT,KA ASHENSOR , KATET JANE TE NDRYSHEM,CMIMI 685 EURO PER M2,OFORHEN NGA IMMOBILIEN ,,EUGEN2011,,STRUGE 070-232-436 DHE 070-984-931

Share and Enjoy !

0Shares
0 0