Submit Property
Your search results

Our Work

Agjensioni per shit-blerje,,Eugen 2011,, ofron nje shume llojeshmeri te shtepive te ndryshme,banesave,trualleve,brenda te cilit keni mundesine te beni zgjedhjen tuaj me te mire.

Zgjedhja juaj per ne eshte shume e rendesishme sepse i gjithe mundi jone bazohet ne plotesimin e kushteve dhe ideve tuaja.Ajo cfar e bene te vecante agjensionin tone,,Eugen 2011,,eshte perkushtimidhe angazhimi  i stafit tone per ta sjelle tek ju me te miren e mundshme.

Agjensioni per shit-blerje ,,Eugen 2011,,pervec shit-blerjes se pronave te patundshme ben te mundshme edhe dekorimin e tyre nga nje profesionist dhe avanturier te kohes te cilet ju japin sugjerime dhe ju ndihmojne qe shtepia e enderrave te juaja te duket me e bukur dhe te mbaje vulen e agjensionit tone.

Sherbimet shtese te agjensionit tone ju vijne ne ndihme te gjithe atyre qe deshirojne kontrata mirembajtje per shtepit ose banesat e tyre,ne menyre qe ato te jene me te sigurta.

Te gjitha keto sherbime do ti gjeni brenda agjensionit tone.

www.eugen2011.com

tel:0038970232436—–0038970984931 (viber)

Facebook/Eugen2011