Submit Property
Your search results

NJOFTIM !

Posted by nade on February 22, 2016
| 0

NJOFTIM !
Agjensioni per shitje – blerje ,,Eugen 2011,, themeloi Fondacionin ,,Eugen 2011,, .
Fondacioni ,,Eugen 2011,,nga Struga ,si program kryesor ka zhvillimin ,shtytjen dhe motivimin e krijimit te ideve te reja nga vet te rinjte nepermjet programeve ,ligjeratave dhe projekteve te ndryshme edukative jofitim prurese te cilat sigurojne dyer te lira drejt te ardhmen ne vendlindje.
 Ky organizim synon që të rinjtë dhe të rejat në Struge, të kenë më shumë qasje në mundësitë për punësim dhe të ardhura,me ane te vetëpunësimit .
 Grupi i këtij projekti do të synojë të rrisë dhe forcojë praninë e ofruesve të shërbimeve të biznesit privat në tregjet brenda shtetit tonë, që në vazhdimësi do të stimulojnë performancën dhe kunkurencën e ideve dhe sukseseve nga ana e të rinjëve që do të paraqiten në grupet punuese dhe konkuruese,brenda kësaj nisme
 Një ndër pikat ku do të punohet me shumë do të jetë,hapja e bizneseve të reja për produktet në sektorët që mungojnë ne vendin tonë,nga ana e vetë të rinjve që do të sjellin risi në fushat e biznesit,duke i stimuluar me shuma fillestare
1. Ofertat tona për të rinjtë që do të jenë të interesuar të marrin pjes në keto takime do të jenë të rradhitura si më poshtë:
 Një gamë të gjerë shërbimesh të përshtatshme këshillimi, trajnimi dhe konsultimi me profesore ,biznismene dhe njerz te kultures ,artit shkences nga brenda si dhe nga jashte vendit te cilet do te vijne per te mbajtur ligjerata dhe keshillime vetem per studentet te cilet do te jene te antaresuar ne grupin e Fondacionit ,,Eugen 2011,,
 Punime të projekteve , që do të realizohen brenda kësaj qendre,me te cilat punime do te kene mundesi studentet te hapin bizneset e tyre ne vend me ane te ndihmave financiare dhe morale qe do tju jepen nga Fondacioni ,,Eugen 2011,,
 Aftësi të përshtatshme që plotësojnë nevojat e sektorit privat.Fondacioni ,,Eugen 2011,,per te gjithe te antaresuarit do te jap mundesi dhe informacione per vende te lira te punes ne sektorin privat ,si dhe do te mundesoje lidhjen e kontratave te tyre me kompani me te medha ne vend ,gjithashtu te gjithe te anetaresuarit do te kete mundesi te kryejne trajnime falas ne bizneset private ne vend dhe jashte vendit

Per me shume informacion si dhe per anetaresime ju lutemi na kontaktoni ne email adresen [email protected] si dhe [email protected]
Tel:0038970984931
ose
Ne zyrat tona tek agjensioni per shit-blerje ,,Eugen 2011,, sheshi ,,Nene Tereza ,,- Struge
Personat per kontakt :Lindim Dibra dhe Valdrit Arsllani

Shkarkoje versionin për aplikim këtu dhe dërgo ne mail

Share and Enjoy !

0Shares
0 0